Sogn Frukt og Siderlaug er i gang med et prosjekt med mål om kompetanseheving og miljøskapning mellom siderprodusenter i Sogn. Vi samles på Siderhuset i Balestrand hvor Åge holdt et foredrag om produksjon av sider med utgangspunkt i oppskriften for en klassisk norsk fruktig sider. Vi så litt på ulike gjæringstanker og filter for å stoppe gjæringsprosessen. En stor takk til Åge for åpenhjertig deling av sin kunnskap og til Eli-Grete for sin gjestfrihet og fantastiske kjøttpai! På vei tilbake til Bergen var det riktig Julestemning over Vikafjellet.
0 Comments
Norsk Siderfestival på kulturhuset i Bergen var en mulighet for oss å slå av en prat de norske siderprodusentene og smake oss gjennom bredden av norske sidersorter. Vi deltok også på «en verden av norsk sider og sjømat» hvor Odd Einar Tufteland fra Cornelius Sjømatrestaurant disket opp med utsøkt sjømat mens vinskribent Merete Bø presenterte sidere som passet bra til de ulike rettene. Kjekt å treffe igjen sidervennene våre fra Sogn og siderekspert Eivind Vangdal. En hyggelig dag med mange inntrykk og nye ideer til vår egen siderproduksjon.
|
Pål HellesnesApplication architect who is also interested in business analysis, user interface, and other factors that would make the designed system workable and usable. Archives
November 2021
Categories
All
|