BEDREINNSIKT
  • Velkommen
  • Analyse
    • Prosess >
      • Design Workshop
    • Metode >
      • Automatisert utrulling >
        • Skript for utrulling
        • Skript for kloning
      • Oversettelse
      • Sertifisering 70-778
      • Sertifisering 70-779
      • Sertifisering DP-200
      • Sertifisering DA-100
    • Teknologi >
      • Power Apps >
        • Navnestandard
    • Meetups >
      • Designforslag
      • Datafangst hos Evry
      • Design Workshop
      • Big Data and AI
      • UX in BI
    • Datasett >
      • Vinmonopolet
      • Språkkoder
    • Løsninger
    • Oppslagsverk >
      • Konvertering av datatyper
      • Navn på formler i Excel
      • Engelske begrep oversatt
  • Sider
    • Skjema for smaksnotater
    • Aromahjul for sider
    • Unoter i sideren
    • Eikjohistorien
    • Beskjæring
    • Eksamensspørsmål
    • Plantevern
    • Integrert plantevern
    • Skadegjørere
    • Epledyrking >
      • Innhøsting av epler
    • Siderkurs
    • Siderslipp >
      • Juli 2020
      • Juni 2020
      • Mars 2020
      • November 2019
      • September 2019
      • Juli 2019
      • Mai 2019
    • Smaksnotater
    • Eikjo Sider >
      • Eikjo Sider 2023
      • Eikjo Sider 2021
      • Eikjo Sider 2020
      • Eikjo Sider 2019
      • Eikjo Sider 2018
      • Eikjo Sider 2017
      • Soga om Eikjo >
        • Segn og fakta fra Luster
      • Siderproduksjon >
        • Pressing av epler
        • Fruktig sider
        • Tilsetting av sukker
        • Steinarbeid
        • Sagbruk
        • Dyrking av epler
        • Pressing av epler
        • Setting av sider
        • Klargjøring av ståltanker
        • Overvåking og kontroll av gjæringen
        • Filtrering av sider
        • Gjæringsprosessen
        • Taping på flasker
      • Sideroppskrifter
    • Norsk Sider
  • Vin
    • Vinkurs >
      • Mat og vin
      • Vinstil og kvalitet
      • Musserende vin
      • Burgund
      • Bordeaux
      • Rhone
    • Vinslipp >
      • Burgund 2023
      • Champagne 2020
      • Burgund 2020
      • Champagne 2019
      • Burgund 2019
      • Burgund 2018
      • Januar 2018
      • Bordeaux 2017
      • Rhône 2017
      • Italia 2017
      • September 2017
      • Mai 2017
      • Tyskland 2017
      • Burgund 2017
      • November 2015
      • November 2014
      • September 2014
      • Juli 2014
  • Juleøl
    • Hva er juleøl?
    • Juleølkalender 2023
    • Juleølkalender 2022
    • Juleølkalender 2021
    • Beste juleøl 2020
    • Beste juleøl 2019
    • Juleølkalender 2019
    • Beste juleøl 2018
    • Beste juleøl 2017
    • Beste juleøl 2016
    • Beste juleøl 2015
    • Beste juleøl 2014
    • Beste juleøl 2013
  • Musikk
    • Logic over Zoom
    • SSL 2+ lydkort
    • Komplete Kontrol
    • EZ Drummer 2
    • MIDI Filer
  • Ta kontakt
    • Curriculum Vitae
    • Memorarer
    • Ukens ildsjel
  • Blogg
MENU

Velkommen til bedre innsikt!

Det beste juleølet 2018
TA KONTAKT

Min filosofi

Menneskene er den mest verdifulle resursen et selskap har. Derfor starter jeg alltid med å bli kjent med menneskene som vil bli pårørt av løsningene jeg lager. Hva jobber de med? Hvordan tenker de? Hva har de fokus på? Hvilke mål har de? Hvilke utfordringer blir de stilt ovenfor i hverdagen? Hvilke problemer sliter de med? Hvilke løsninger går de rundt og tenker på? Uten å kjenne menneskene mangler jeg grunnlaget til å skape gode løsninger som tilfører selskapet verdi. Jeg vil kaste bort tid på å skape et genialt verktøy som ikke dekker de reelle behovene. En leveranse som ikke møter forventningene til disse menneskene.

Selv uten prosesser og verktøy vil menneskene allikevel løse oppgaver som de blir gitt med standardiserte verktøy som Word, Excel, PowerPoint og e-post meldinger i tillegg vil da ha sine egne favoritter blant de utallige tjenestene som finnes på internett som f.eks. DropBox, Trello, Asana, osv.

Prosesser gir struktur på arbeidet, sørger for at ledelsens målsetniger oppnår og er et styringsredskap for ledere å forbedre arbeidet (mer effektiv og høyere kvalitet) og følge opp arbeidet som utføres. De hjelper ledere å analysere svakheter og å sikrere estimere status.

Verktøy skal hjelpe menneskene å utføre arbeidet som de skal gjøre i prosessene. Verktøy vil også kunne utføre noe arbeid i prosessene automatisk uten mennesker. Dette vil frigjøre menneskene fra å utføre rutinepreget arbeid som maskiner kan gjøre mer riktig og effektivt, slik at disse menneskene kan fokusere på sitt fagfelt og bidra på områder der maskinene er til liten hjelp.
Picture

ANALYSEARKITEKT

PÅL HELLESNES

Application architect who is also interested in business analysis, user interface, and other factors that would make the designed system workable and usable.​

A BRILLIANT MENU

Paragraph Text. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.

COCKTAILS

Ole’ Fashioned $19
bourbon or rye with a touch of simple syrup

​_______

Margarita del Techo Single $13

cabeza tequila, fidencio mezcal, napoleon mandarin, lime

_______

La Paloma Single $10

pueblo viejo tequila, grapefruit, agave, lime, soda

View More
Picture
Picture

DINNER (3-COURSE $79)

Ensalada de Jicama
gem lettuce, avocado, radish, lime viniagrette

_______

Coctel de Camaron

shrimp, avocado, red onion, spicy burnt tomato-lime marinade

_______

Ceviche de Pescado

ono, yam, onion, aji amarillo, cilantro, puffed corn

View More

Picture
Picture

RESERVE

SKIP THE LINE

Paragraph Text. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.
RESERVE TABLE
You will be redirected to opentable.com to reserve table.

​LOCAL

FARMED FRESH

Paragraph Text. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Paragraph Text. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros this is a link. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna.

CATERING

CATER TO THE MULTITUDES

Paragraph Text. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Sed posuere consectetur est at lobortis. Cras, dapibus ac facilisis in, meet head chef - Donte Owens.
LEARN MORE
bedreInnsikt Copyright © 2023
  • Velkommen
  • Analyse
    • Prosess >
      • Design Workshop
    • Metode >
      • Automatisert utrulling >
        • Skript for utrulling
        • Skript for kloning
      • Oversettelse
      • Sertifisering 70-778
      • Sertifisering 70-779
      • Sertifisering DP-200
      • Sertifisering DA-100
    • Teknologi >
      • Power Apps >
        • Navnestandard
    • Meetups >
      • Designforslag
      • Datafangst hos Evry
      • Design Workshop
      • Big Data and AI
      • UX in BI
    • Datasett >
      • Vinmonopolet
      • Språkkoder
    • Løsninger
    • Oppslagsverk >
      • Konvertering av datatyper
      • Navn på formler i Excel
      • Engelske begrep oversatt
  • Sider
    • Skjema for smaksnotater
    • Aromahjul for sider
    • Unoter i sideren
    • Eikjohistorien
    • Beskjæring
    • Eksamensspørsmål
    • Plantevern
    • Integrert plantevern
    • Skadegjørere
    • Epledyrking >
      • Innhøsting av epler
    • Siderkurs
    • Siderslipp >
      • Juli 2020
      • Juni 2020
      • Mars 2020
      • November 2019
      • September 2019
      • Juli 2019
      • Mai 2019
    • Smaksnotater
    • Eikjo Sider >
      • Eikjo Sider 2023
      • Eikjo Sider 2021
      • Eikjo Sider 2020
      • Eikjo Sider 2019
      • Eikjo Sider 2018
      • Eikjo Sider 2017
      • Soga om Eikjo >
        • Segn og fakta fra Luster
      • Siderproduksjon >
        • Pressing av epler
        • Fruktig sider
        • Tilsetting av sukker
        • Steinarbeid
        • Sagbruk
        • Dyrking av epler
        • Pressing av epler
        • Setting av sider
        • Klargjøring av ståltanker
        • Overvåking og kontroll av gjæringen
        • Filtrering av sider
        • Gjæringsprosessen
        • Taping på flasker
      • Sideroppskrifter
    • Norsk Sider
  • Vin
    • Vinkurs >
      • Mat og vin
      • Vinstil og kvalitet
      • Musserende vin
      • Burgund
      • Bordeaux
      • Rhone
    • Vinslipp >
      • Burgund 2023
      • Champagne 2020
      • Burgund 2020
      • Champagne 2019
      • Burgund 2019
      • Burgund 2018
      • Januar 2018
      • Bordeaux 2017
      • Rhône 2017
      • Italia 2017
      • September 2017
      • Mai 2017
      • Tyskland 2017
      • Burgund 2017
      • November 2015
      • November 2014
      • September 2014
      • Juli 2014
  • Juleøl
    • Hva er juleøl?
    • Juleølkalender 2023
    • Juleølkalender 2022
    • Juleølkalender 2021
    • Beste juleøl 2020
    • Beste juleøl 2019
    • Juleølkalender 2019
    • Beste juleøl 2018
    • Beste juleøl 2017
    • Beste juleøl 2016
    • Beste juleøl 2015
    • Beste juleøl 2014
    • Beste juleøl 2013
  • Musikk
    • Logic over Zoom
    • SSL 2+ lydkort
    • Komplete Kontrol
    • EZ Drummer 2
    • MIDI Filer
  • Ta kontakt
    • Curriculum Vitae
    • Memorarer
    • Ukens ildsjel
  • Blogg