Velkommen til bedreInnsikt!

I en hektisk hverdag er det ikke alltid like lett å ta seg tid til å følge med buisness intelligence teknologien som Microsoft til stadighet kommer ut med i form av nye produkter og tjenester. Vårt mål er å bringe deg nyheter og vise hvordan du i praksis kan utnytte denne teknologien til å oppnå bedre innsikt.

No Thanks!

På disse nettsidene vil du finne nyhetsartikler som bryter ned markedsføringshypen og presenterer siste nytt på en lettforståelig og rett på sak form, slik at du lettere kan se for deg hvordan du i praksis kan utnytte teknologien. Når du tar beslutningen om å innføre teknologien i din bedrift vil du her finne mange tips og triks som viser deg hvordan du tar i bruk de siste buisness intelligence løsningene.

Jobber du med buisness intelligence eller er spesielt interessert i temaet så opprett deg en konto på disse sidene. Du vil da få tilgang til ytterligere informasjon som best praksis og tutorials innen SQL spørringer, star shema modelering, ETL prosesser, SQL Server, SSIS, SSRS, SSAS, Power BI, PowerView, PowerMap og mye annet!